Afbeelding

WEC verliest met ruime cijfers in Lieshout van Eli

Sport Sport 420 keer gelezen

WIJBOSCH | Op de vierde wedstrijddag stond de uitwedstrijd gepland tegen Eli uit Lieshout. In het begin van de wedstrijd was het van beide kanten aftasten en werden er weinig kansen gecreëerd.

Na een half uur spelen kreeg WEC zijn eerste goede mogelijkheid via Nout Heijmans die de keeper handig omspeelde maar daarna de bal door een verdediger uit het doel zag halen met het hoofd. Helaas geen 0-1 maar even later wel de 1-0 uit een corner die bij de 2e paal vrij kon worden ingekopt door Eli. 2 minuten later werd het zelfs 2-0 door weer een kopbal, Rust 2-0.

Na de rust ging WEC op zoek naar de aansluitingstreffer, met Niels van de Looij als invaller voor Milan Santegoeds. Helaas stond de verdediging als een huis bij Eli en was er geen doorkomen aan. Halverwege kreeg Eli een makkelijk gegeven penalty, en werd het 3-0. WEC probeerde het wel maar was uit het veld geslagen, en zo kon Eli gemakkelijk de score opvoeren naar 4-0 en 5-0.

Helaas geen punten voor WEC dit weekend, en met de thuiswedstrijd tegen de koploper Acht voor de boeg zal er uit een ander vaatje moeten worden getapt. De wedstrijd zal om 14.30u afgetrapt worden.