De Schijndelse Zwemvierdaagse is na een jaar van afwezigheid weer terug.
De Schijndelse Zwemvierdaagse is na een jaar van afwezigheid weer terug. Sandra Schellekens

Inschrijving voor de Schijndelse Zwemvierdaagse is geopend

Sport Sport 540 keer gelezen

SCHIJNDEL | Zwem- en Waterpolovereniging Neptunus ’58 en Zwembad De Molen Hey organiseren deze herfstvakantie na een jaartje afwezigheid weer als vanouds de Schijndelse Zwemvierdaagse. Van maandag 25 tot en met vrijdag 29 oktober zal de 46e editie van dit spetterende evenement plaatsvinden. Men kan weer vier dagen lang banen komen zwemmen of komen spetteren zoals we gewend waren voordat de coronapandemie uitbrak.

Er kan dagelijks worden gezwommen tussen 17.30 en 19.30 uur. Men is vrij om het tijdstip van starten te bepalen. Na afloop van het banen zwemmen kan men vrij zwemmen in het recreatiebad (inclusief de grote glijbaan). Kinderen zonder zwemdiploma A waarvan één of meer ouders/verzorgers deelnemen aan de zwemvierdaagse kunnen meedoen aan de spettervierdaagse in het instructiebad. Zo kunnen ook de jongste zwemmertjes al kennismaken met de zwemvierdaagse en wordt dit een feest voor het hele gezin. Na vier dagen zwemmen of spetteren ontvang je een medaille.

Daarnaast is er een sponsoractie voor de Maarten van der Weijden Foundation ten behoeve van onderzoek naar kanker en kunnen kinderen deelnemen aan de kleurwedstrijd en daar leuke prijzen mee winnen. De tribune en de horeca zijn geopend tijdens de zwemvierdaagse. Plaatsnemen in de horeca is alleen mogelijk op vertoon van een geldig corona toegangsbewijs. Afhalen is mogelijk zónder corona toegangsbewijs.

Inschrijven kan vanaf maandag 18 oktober bij de kassa van het zwembad. Let op: er kan vanaf dit jaar enkel met pin betaald worden. Contant betalen is dus níet mogelijk. De prijzen zijn: Spettervierdaagse: € 4,10; Zwemvierdaagse t/m 12 jaar: € 8,40 en Zwemvierdaagse 13 jaar en ouder: € 11,30. Het inschrijfformulier, de kleurplaat en meer informatie zijn te vinden zijn op www.neptunus58.nl en bij de kassa van het zwembad.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant