Afbeelding

WEC verliest van DVS

Sport Sport 173 keer gelezen

WIJBOSCH | Op deze mooie dag waar het zonnetje nog lekker scheen, speelde WEC tegen DVS uit Waalre. Na een half uur spelen was het WEC met de eerste dreiging , van spits Steef Rovers die de laatste verdediger omspeelde en leek alleen op doel te kunnen gaan, maar hij werd aan zijn arm getrokken en kwam daardoor ten val. Direct rood besliste de scheidsrechter dus werd het 11 tegen 10 spelers.

Hierna werd het 0-1 door een doelpunt door het centrum van de verdediging. Hierna zette WEC aan en werd het vlak voor rust gelijk. Door een mooie voorzet van Nout Heijmans gescoord, met het hoofd door Milan Santegoeds. Rust 1-1. Na rust was het DVS dat scherper was en meteen de druk er op zette, wat resulteerde in de in de 55e minuut in de 1-2 en kort daarna zelfs de 1-3, de wedstrijd leek beslist, maar WEC zette weer aan en ging weer ten aanval. In de 85e minuut werd dat beloont met een mooi doelpunt van invaller Sam van de Tillaart .

Hierna werden er nog een paar mooie kansen gecreëerd maar wist WEC het doel niet meer te vinden. Eindstand 2-3