Vlucht naar de Vrijheid. Foto: Jos Kalderhoven
Vlucht naar de Vrijheid. Foto: Jos Kalderhoven Theaterkoor Stem

Vlucht naar de vrijheid gepland voor december

Cultuur Kunst en cultuur 236 keer gelezen

SCHIJNDEL | Vlucht naar de Vrijheid, het muziektheaterstuk van Theaterkoor Stem wordt op 10, 11 en 12 december uitgevoerd in De Brink in Eerde. De voorstellingenreeks was gepland voor maart 2020, maar de coronapandemie verhinderde dat. Het bestuur van Theaterkoor Stem laat weten: “We hebben de voorstellingen diverse keren uit moeten stellen, maar nu we sinds september weer kunnen repeteren èn zingen gaan we Vlucht naar de Vrijheid alsnog opvoeren”.

Voorzitter Erik Brugmans: “Veel mensen hebben hun geboekte plaatsen ingeruild voor een voucher. Zij krijgen zo snel mogelijk bericht op welke manier zij die tegoedbon kunnen inwisselen. Natuurlijk kan iedereen ook gewoon kaartjes kopen. Meer informatie is te vinden op onze website, www.theaterkoorstem.nl”

Hij vervolgt: “Als er nog mensen zijn die kaartjes hebben gekocht en die nog niet hebben ingewisseld voor een voucher, dan kunnen ze op onze site zien wat ze moeten doen om alsnog hun kaartjes te ruilen voor toegangsbewijzen op 10, 11 of 12 december”.

Vlucht naar de Vrijheid
Het verhaal, met als rode draad vrijheid en bevrijding, speelt zich af in escaperoom ‘Double Twenty’, waar twee groepen strijden om als eerste buiten te staan en zo een fantastisch prijs in de wacht te slepen. Maar er gaat die dag van alles mis, waar zelfs de medewerkers van de escaperoom geen grip op hebben. De twee tegen elkaar strijdende groepen worden heen en weer geslingerd tussen heden en oorlogsverleden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant