Afbeelding
Popkoor Transparant

Popkoor Transparant gaat optreden in de Schaapskooi

Cultuur Evenement Kunst en cultuur 890 keer gelezen

SCHIJNDEL | Na een lange periode zonder repetities en optredens mogen de leden van Popkoor Transparant weer. Ondertussen hebben de leden tijdens een aantal repetities weer stapjes gemaakt naar het oude normaal en hebben ze het repertoire doorgenomen waarbij de stemmen weer goed gesmeerd zijn. En hebben ontzettend veel zin om een optreden op zondag 17 oktober 14:00 t/m 16:00 uur neer te zetten tijdens een muzikale middag in de Schaapskooi.

Je bent van harte uitgenodigd te komen luisteren in deze gezellige ambiance. Het popkoor heeft een breed repertoire en voor hen staat gezelligheid en plezier voorop.

Het koor is steeds in ontwikkeling en staat onder leiding van een geweldige enthousiaste dirigent. Het geeft de koorleden enorm veel plezier en ontspanning. Ben je ook op zoek naar een heerlijk avondje zingen dan ben je van harte welkom een repetitie bij te wonen op woensdagavond van 20.15-22.15 uur in de Schakel. Popkoor Transparant is met name op zoek naar sopranen en alle mannen zijn hierbij welkom. Heb je interesse kijk voor meer info op www.popkoortransparant.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant