Er kan weer gesprongen worden in het centrum van Schijndel.
Er kan weer gesprongen worden in het centrum van Schijndel. Bas Ulehake

Klimmen, klauteren en theater tijdens de Kinderboulevard

Recreatie en Toerisme Recreatie en toerisme 293 keer gelezen

SCHIJDEL | Het programma voor de Kinderboulevard is dit jaar diverser dan ooit. En betekent gegarandeerd plezier voor kinderen van 2 t/m 12 jaar én hun ouders, verzorgers of begeleiders. De entree voor de Kinderboulevard op zondag 26 september van 12:00 tot 17:00 uur is gratis.

Dit jaar is de kinderboulevard opgedeeld in diverse pleinen. Op deze pleinen kunnen de kinderen zich helemaal uitleven op een grote verscheidenheid aan springkussens en stormbanen. Daarnaast zal er ook een kinderboerderij aanwezig zijn en kunnen de kinderen geschminkt worden.

Naast klimmen en klauteren kun je dit jaar ook lachen, gieren en brullen met Bart Juwett. Deze theatermaker zal er een dolle boel van maken. Kijken alleen, is er niet bij. Meedoen, dat is het sleutelwoord bij zijn show. Van het begin tot het eind is het één groot spektakel, waarbij kinderen helemaal uit hun dak gaan. In deze show van ongeveer drie kwartier genieten kinderen van: goochelen, wedstrijdjes, een robot-act, gek doen, komische typetjes én buikspreken. Naast Bart Juwett zal de Schijndelse Fleur Klapdeur samen met Pjötr-Jan de zeven pleinen op de Kinderboulevard verkennen. Samen spelen en ontdekken, maar vooral lachen. De speurtocht start tegenover De Koffiemolen. Ga jij liever alleen op avontuur of met iemand anders, dat kan natuurlijk ook! Op de zeven pleinen heeft Fleur Klapdeur letters verstopt die je kunt gaan zoeken.

Van al dat spelen krijgen kinderen dorst. Daarom vinden alle activiteiten vlakbij de Schijndelse terrassen plaats. Ook fijn voor ouders, want terwijl zij op het terras genieten van een hapje en drankje, kunnen zij de kinderen toch in de gaten houden. Je kunt een bezoekje aan de Kinderboulevard ook combineren met een middagje winkelen. Diverse winkels in het centrum zijn van 12:00 tot 17:00 uur geopend.

Kijk op www.in-schijndel.nl/kinderboulevard/ voor meer info.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant