Afbeelding
Pascal van Oers

Gouden actie bij Het Goed tijdens Nationale Kringloopdag

Algemeen duurzaamheid 440 keer gelezen

SCHIJNDEL | Zaterdag 2 oktober is het weer Nationale Kringloopdag. Op deze dag is in elke vestiging van kringloopwarenhuis Het Goed Schijndel een gouden ticket verstopt dat ingeleverd kan worden voor een leuke prijs. Ook is er een online actie waarbij een waardebon gewonnen kan worden.

Elke eerste zaterdag van oktober is het Nationale Kringloopdag. Deze dag is een initiatief van de Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland (BKN) en alle 100% kringloopwinkels. Een kringloopwinkel met een 100% Kringloop keurmerk garandeert de consument dat de winkel professioneel georganiseerd is en verantwoordelijk omgaat met mens en milieu. Alle kringloopwarenhuizen van Het Goed hebben dit keurmerk en doen dan ook met veel enthousiasme mee aan de Nationale Kringloopdag. Deze dag is een ode aan het thema kringloop en nodigt iedereen uit om kennis te maken met dit mooie principe in een van de kringloopwinkels die Nederland rijk is. Het thema voor de Nationale Kringloopdag van dit jaar is Kringloopgeluk. De pareltjes liggen namelijk voor het oprapen in één van de 100% Kringloopwinkels en dat zorgt weer voor Kringloopgeluk.

Het Goed Schijndel geeft Kringloopgeluk een toepasselijke invulling met een speciale actie. Alleen op Nationale Kringloopdag verstopt Het Goed in elke winkel een gouden ticket t.w.v. €50,-. Ook is er een online winactie. Iedereen die op Nationale Kringloopdag een product koopt bij het Goed en zijn Kringloopgeluk deelt met de hashtag van een van de kringloopwarenhuizen waar ze het product gekocht hebben, maakt kans op een cadeaubon van €50,- die te besteden is bij Het Goed.

Het Goed Schijndel is tijdens de Nationale Kringloopdag, net zoals op andere zaterdagen, geopend van 9.00 tot 17.00 uur Kijk voor alle andere Het Goed-kringloopwarenhuizen in de buurt op hetgoed.nl/onze-winkels

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant