Winnares Simone Tax - De Poot (r) met haar tegenstander Joyce Bolwerk
Winnares Simone Tax - De Poot (r) met haar tegenstander Joyce Bolwerk Toi Korsten

Schijndelse Kampioenen: Jelle van der Eerden en Simone Tax - De Poot

Algemeen 1.313 keer gelezen

SCHIJNDEL | Van 6 t/m 12 september speelden de Schijndelse kampioenschappen zich af bij T.C. Skinlo. Lid van een tennisvereniging en woon je in Schijndel, dan had je je in mogen schrijven voor dit toernooi. Maar liefst 199 deelnemers deden mee in verschillende categorieën en niveaus.

Jelle van der Eerden won de HE4 van Rinardo Suijkerbuijk. Simone Tax - De Poot won de DE8 van Joyce Bolwerk. Alle finalisten gefeliciteerd met deze mooie prestaties!

Jelle van der Eerden - Toi Korsten

Het was een prachtig toernooi; het park lag er verzorgd bij, de zon scheen en dagelijks waren er voldoende hapjes die door lokale speciaalzaken gesponsord werden. De commissie en deelnemers kijken tevreden terug! Volgend jaar vindt de 59e editie plaats bij T.V. de Hopbel van 5 t/m 19 september.