Afbeelding

Het Perfecte Plaatje Schijndel opdracht 7

Algemeen Het Perfecte Plaatje Schijndel 376 keer gelezen

SCHIJNDEL | Al weer de zevende opdracht van ‘Het Perfecte Plaatje Schijndel’. In de video leggen we uit wat opdracht zeven inhoudt en wat er van de tien kandidaten verwacht wordt. Naast de tien kandidaten mag iedereen mee doen met deze opdracht en zijn of haar beste foto insturen naar redactie@mooischijndel.nl

Het geluid in de video is helaas nog niet optimaal, maar in de tekst eronder leggen we het nog een keer beknopt uit.


Bij opdracht zeven van Het Perfecte Plaatje Schijndel gaan de deelnemers aan de slag met sport en spel in Schijndel. Het is dus de bedoeling dat je een sport of spelletje in beeld brengt. Hoe je dat doet ben je geheel vrij in. Echter de belangrijkste regel blijft beeldoptimalisatie mag wel, maar manipulatie niet. Het inleveren van de opdracht is op zaterdag 25 september. Ook de mensen thuis mogen natuurlijk weer deelnemen en inleveren op zaterdag 25 september.

 Let op anders dan andere keren zal de volgende opdracht op zaterdag 25 september online komen. Je hebt dan een week extra om aan opdracht acht te werken. Keuze

De jury heeft ook weer enkele tips voor iedereen die mee doet.Sport en spel is een breed thema. Bedenk wederom eerst goed wat je wilt vastleggen. Door die keuze word je niet afgeleid door andere mogelijkheden en kun je je volledig concentreren op de perfecte uitvoering van je plan. Elke vorm van sport en spel is toegestaan, het zit hem in de uitvoering. Maak het bijzonder.

Technisch
Twee instellingen zijn essentieel: je sluitertijd en je scherpstelling. Met je sluitertijd bepaal je of je het onderwerp wilt bevriezen of dat je juist de beweging ervan wilt laten zien. Daarnaast moet je camera in staat zijn om op een bewegend onderwerp scherp te stellen.

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant