De kinderen van BS de Regenboog zijn dolblij met de speeltuin.
De kinderen van BS de Regenboog zijn dolblij met de speeltuin. Bas Ulehake

Natuurspeeltuin BS de Regenboog feestelijk geopend

Onderwijs Foto's Onderwijs 771 keer gelezen

SCHIJNDEL | Op dinsdagmiddag is de natuurspeeltuin van basisschool de Regenboog officieel geopend. Het is een plek geworden waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Klimmen, klauteren, maar ook met een eigen podium.

Het podium werd bij de opening direct goed gebruikt. Initiatiefnemer en conciërge van de school, Cor van Casteren, nam hierbij het woord. Dankzij de vele helpende handen die uitgebreid bedankt werden kon het project gerealiseerd worden.

Al het hout is gratis verkregen. “Zo werd de ‘totemboom’ afgedankt bij een Bossche middelbare school, maar kreeg deze een nieuw leven in de speeltuin. De rest van het hout is gesprokkeld in het Wijbosch Broek en de Eerdse bossen, natuurlijk met instemming van Staatsbosbeheer,” laat Van Casteren weten.

Na het officiële doorknippen van het lint door Siem was de speeltuin geopend. Enkele leerlingen hadden nog een speciale dans ingestudeerd om het feest helemaal compleet te maken. Met hun dans-act openden zij het podium. 

De kinderen zaten al te popelen om weer te mogen gaan spelen en zodra het seintje kwam dat ze mochten, waren alle boomstronken en klimrekken direct in gebruik. Voor alle kinderen was als klap op de vuurpijl ook nog voor een heerlijk ijsje gezorgd.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant