Screaming Billy tijdens een concert in het park.
Screaming Billy tijdens een concert in het park.

Screaming Billy’s Coolboxconcert gaat door

Cultuur Kunst en cultuur 1.717 keer gelezen

SCHIJNDEL | Na in spanning te hebben afgewacht is uiteindelijk vorige week door de gemeente Meierijstad toestemming gegeven om Screaming Billy’s Coolboxconcert 2021 door te laten gaan.

Op zondag 19 september zal, wanneer het weer goed is, dit gratis concert voor de derde keer gegeven worden in het Jansenpark te Schijndel. De opzet is simpel, de Screaming Billy rockcover band uit Schijndel zorgt voor de live muziek, en de bezoekers zorgen voor het eigen natje en droogje.

Regels
Door de Corona zijn er wel extra regels waaraan de bezoeker zich zal moeten houden. “Laten we er samen voor zorgen dat dit een leuk en mooi event wordt. Screaming Billy doet een nadrukkelijk beroep op ieders eigen verantwoordelijkheid , houd je daarom aan de regels. Samen kunnen we laten zien dat dit soort concerten zonder enig probleem gegeven kunnen worden, laten we die kans met beide handen aangrijpen”, zo vertellen de bandleden.

Let op
Er wordt gebruik gemaakt van een openbaar park. Zorg ervoor dat je je eigen afval opruimt en mee naar huis neemt, zodat iedereen een volgende keer er weer welkom is. Zoals eerder aangeven gaat het Coolbox Concert alleen door bij goed weer. Houdt daarom Facebook en Screaming Billy (wixsite.com) goed in de gaten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant