Afbeelding

Het Perfecte Plaatje Schijndel: opdracht 6

Algemeen Het Perfecte Plaatje Schijndel 344 keer gelezen

SCHIJNDEL | Tijdens de zomervakantie konden de deelnemers zich vermaken met de bonusopdracht waarbij het thema jeugdsentiment was. Nu is het weer hoog tijd om verder te gaan met de gewone opdrachten. Kijk snel de video en ga aan de slag met opdracht 6.

In onderstaande video legt Tom Keetels uit wat er bij opdracht 6 van de kandidaten verwacht wordt. Naast de kandidaten mag ook iedereen thuis weer meedoen en hun perfecte plaatje insturen.

Let op: Helaas is het geluid van de video heel zacht opgenomen, zet het geluid van je laptop, telefoon of computer dus helemaal open om Tom te horen. 


Voor alle deelnemers hebben Tom en Frans Keetels ook weer enkele tips op een rij gezet om emotie op de foto te zetten. Het inleveren van de foto’s is zaterdag 11 september om 17.00u en mag gestuurd worden naar redactie@mooischijndel.nl

Basisemoties
Mensen bezitten zes basisemoties: vreugde, verdriet, boosheid, angst, verbazing en walging. Probeer de emotie in je foto zo vast te leggen dat de kijker er niet naar hoeft te raden, laat het in één oogopslag duidelijk zijn. Overigens hoeft Emotie niet aan de hand van mensen (of dieren) vastgelegd te worden.

Verhaal
Elke foto vertelt een verhaal en deze opdracht is daar bij uitstek geschikt voor. In welke context plaats je de emotie? Ze zeggen dat een foto meer zegt dan duizend woorden. Met het thema Emotie moet dat zeker mogelijk zijn!

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant