Henry van Wanrooij, hoofdtrainer van RKSV WEC.
Henry van Wanrooij, hoofdtrainer van RKSV WEC. Bas Ulehake

“Toeschouwers zullen een gretig WEC zien”

Sport Sport 1.553 keer gelezen

WIJBOSCH | De laatste weken hebben de voetbalclubs weer flink getraind om fris aan de beker en de competitie te kunnen beginnen. We gaan eens langs de Schijndelse velden om de trainers te polsen hoe ze er voor staan. We beginnen bij Henri van Wanrooij, de hoofdtrainer van WEC.

Hoe is het om trainer te zijn van WEC?
“Ik heb het heel goed naar mijn zin bij WEC, waar mijn roots liggen en ik als klein manneke samen met broers heb gevoetbald heb. Ik vind het fijn om van deze vereniging trainer te zijn. Een vereniging die stappen vooruit wil zetten.”

Hoe was de voorbereiding?
“Wij hebben een goede voorbereiding gehad, waar ik een gretige selectie heb gezien. Een jonge groep die er elke training alles uit wil halen. Uit zichzelf en uit de medespelers, dat is de basis. Spelers die willen leren en zichzelf willen ontwikkelen in alle facetten van het voetbal en ook als persoon.”

Wat verwachten jullie van de competitie?
“Als wij een fitte selectie houden hebben wij een team voor het linker rijtje.”

Waarom moeten de toeschouwers dit seizoen zeker naar WEC komen kijken?
“Toeschouwers moeten niks, maar zij gaan een gretig WEC zien dat voor elke centimeter gaat knokken. Met - als het kan - combinatievoetbal. Belangrijk is ook dat elke speler na de wedstrijd de medespelers in de ogen kan aankijken en kan zeggen dat zij er alles aan gedaan hebben om de wedstrijd tot een goed eind te brengen en vol voor de drie punten zijn gegaan.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant