Afbeelding

Doe mee met de bonusopdracht: ‘Jeugdsentiment’

Algemeen Het Perfecte Plaatje Schijndel 95 keer gelezen

SCHIJNDEL | Bij de bonusopdracht van Het Perfecte Plaatje Schijndel gaan de deelnemers aan de slag met het in beeld brengen van jeugdsentiment. Maak een foto wat voor jou jeugdsentiment is. Stuur hierbij dan ook een goede uitleg mee. Deze zullen we ook online bij de foto plaatsen zodat de mensen het verhaal achter de foto ook kennen. Je hebt nog tot 28 augustus 17.00u om mee te doen!

Net zoals bij iedere opdracht hebben Tom en Frans Keetels enkele tips op een rijtje gezet om tot ‘Het Perfecte Plaatje’ te komen.

Herinneren
Een leuke en wellicht lastige opdracht. Graaf in je geheugen naar emotioneel geladen herinneringen aan je jeugd. Heb je ergens heimwee naar? Een (vakantie)plek of iets dat je vroeger deed? Probeer het je weer zo goed mogelijk voor de geest te halen en bedenk hoe je die herinnering, dat gevoel, naar een foto kunt vertalen.

Gevoel
Natuurlijk verlangen we altijd een foto die compositorisch en technisch in orde is. Besteed daar ook nu weer aandacht aan. Daarnaast weegt de impact van de foto sterk mee: de kracht, het gevoel van de foto. Omdat jeugdsentiment om een speciaal, persoonlijk gevoel gaat, willen we jouw gevoel deze keer extra graag terugzien in de foto. Een enorme uitdaging!

Thuisopdracht
Ook voor de mensen thuis is de opdracht precies hetzelfde als voor de kandidaten. Ook jullie hebben tot 28 augustus 17:00u de tijd om jullie mooiste foto in te leveren met daarbij de uitleg.

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant