Afbeelding
Pascal van Oers

Bijeenkomst Café Brein over NAH

Zorg en Welzijn Zorg en Welzijn 243 keer gelezen

SCHIJNDEL | Café Brein nodigt u van harte uit om elkaar op maandag 6 september weer te ontmoeten. Deze kleinschalige bijeenkomst heeft als thema stemmingswisselingen bij mensen met NAH.  

Tijdens de Café Brein avond van maandag 6 september komt psychiatrisch verpleegkundige bij de GGZ, Frank Wiendels, een lezing geven over waar stemmingswisselingen vandaan kunnen komen bij mensen met NAH en hoe stemmingswisselingen kunnen ontstaan. Daarnaast vertelt hij hoe je hiermee om kan gaan, zowel als omgeving als degene met NAH zelf. Er is gelegenheid tot het stellen van vragen.

Heeft u zelf of een familielid niet aangeboren hersenletsel (NAH)? Dan nodigt Café Brein u van harte uit om aanwezig te zijn. Café Brein is voor de regio Boxtel, St. Michielsgestel, Schijndel en Sint-Oedenrode.  De toegang is gratis en de koffie en thee staat voor u klaar. In verband met de Corona maatregelen, zijn er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wilt u komen, dan kunt u zich vóór 31 augustus aanmelden via 073-5441400 of mailen naar info@welzijndemeierij.nl  

Datum: 6 september 2021
Tijd: 19.30 – 21.30 uur (zaal open om 19.00 uur)
Plaats: Zorghoeve ’t Binnenveld Boxtelseweg 5 5481 VE Schijndel
Voor meer informatie kunt u bellen naar:   Veerle Slosse (CoutourdeTwern Boxtel) 06-22232862

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant