Afbeelding
Pascal van Oers

Pleinpop en Biertuin schuiven opnieuw een jaar op

Cultuur 296 keer gelezen

SCHIJNDEL | Het was spannend afgelopen maandag voor de organisatie van Pleinpop. Het kabinet zou op deze dag op basis van een advies van het OMT (Outbreak Management Team) een besluit nemen over het kunnen doorgaan van 1-daagse festivals. 

Na het vernemen van het besluit is het lachen bij de organisatie van Pleinpop inmiddels vergaan, zo laat men in een bericht op Facebook weten. Het kabinet heeft dusdanig zware regels gekoppeld aan het kunnen doorgaan van 1 daagse festivals dat het voor Pleinpop onmogelijk is om het festival dit jaar door te kunnen laten gaan. Dit geldt ook voor de Biertuin, dat altijd op de vrijdagavond voorafgaande aan Pleinpop wordt georganiseerd.  De organisatie geeft aan dat men graag een volledig festival wil, zonder onzekerheid en aanpassingen. Men wil er voor 100% een fantastisch feest van kunnen maken en dat is nu niet het geval, aldus de organisatie.

Pleinpop en Biertuin in 2022

Het goede nieuws is dat Pleinpop in 2022 doorgaat. Hiervoor is ook al een datum geprikt. Op 2 september zal de Biertuin plaatsvinden en op 3 september Pleinpop. Iedereen is dan weer van harte welkom in de Kloostertuin om dit gratis festival bij te wonen en mee te feesten met de organisatie en vrijwilligers.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant