Afbeelding
Pexels

Schilderen in je eigen tempo bij Welzijn de Meierij

Zorg en Welzijn Zorg en Welzijn 336 keer gelezen

SCHIJNDEL | De cursus Bijzonder leuk schilderen is bedoeld voor mensen met een beginnende dementie en voor mensen met een andere beperking, waardoor de hersenen wat trager werken. Voor deze groep is het soms moeilijk om bij de gewone cursussen aan te sluiten omdat het tempo wat te hoog is.

Vindt jij het leuk om te schilderen, maar is een grote groep te druk of gaat het te snel? Welzijn de Meierij zal met deze cursus de mogelijkheid bieden om via schilderen jezelf te uiten en in je eigen tempo een mooi schilderwerk te maken. Je wordt uiteraard begeleid door vrijwilliger(s). De cursus is geschikt voor zowel mensen die al eens een kwast hebben vastgehouden als voor beginners.

Bijzonder aan deze cursus is dat je dit samen met je mantelzorger kan doen. Hij of zij kan samen met jou deelnemen aan deze cursus. Zo ben je samen creatief bezig. In totaal zal het om tien bijeenkomsten gaan die elke vrijdag óm de week gehouden worden. De cursus zal in september van start gaan bij Welzijn de Meierij, Steeg 9, in Schijndel. De kosten zijn 80 euro voor tien lessen inclusief materiaal. Opgeven kan via Welzijn De Meierij: 073-5441400. Dit nummer kan je ook bellen voor meer informatie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant