Afbeelding
Turondo Dance

Turondo Dance livestream groot succes

Sport Sport 642 keer gelezen

SCHIJNDEL | Turondo Dance staat toch wel bekend om de afsluiting van het seizoen, de grote dansshow in het theater. Door corona heeft het vorig seizoen al niet door kunnen gaan. Dit jaar was er dan toch weer een afsluiting, niet zoals gewoon, maar online via een livestream.

Het bestuur van Turondo Dance is gaan kijken wat wel mogelijk was dit seizoen om toch een mooie seizoen afsluiting te houden. “We hebben onze krachten gebundeld door een super fijne samenwerking met Mediateam Schijndel wat bestaat uit Harold van Veghel, Carlo van de Greef, Edwin van Dinther en Willy Leuvering en hebben we het plan bedacht een livestream in elkaar te zetten. Iedere groep mocht een professionele videoclip opnemen en die werden dan tijdens de livestream getoond”, aldus het bestuur. 

Zaterdag 17 juli was het dan zover, na maanden van voorbereidingen de eerste online dansshow, en wat was het een succes. De show werd aan elkaar gepraat door niemand minder dan Juvat Westendorp, hij hield tussendoor interviews met alle trainsters wat zorgde voor goede afwisseling. Naast een dansshow was er ook een grote loterij waar meer dan 800 loten voor verkocht waren. Daarnaast kwam er een QR-code in beeld waarmee kijkers een vrijwillige bijdrage konden doen. Hier is goed gebruik van gemaakt 

Bedolven onder de positieve reacties 
“Tijdens de show maar zeker erna stroomden de positieve reacties binnen, de telefoon stond roodgloeiend. En wat zijn wij als vereniging trots dat we dit voor elkaar hebben gekregen, het zag er ook echt professioneel uit. Er hebben meer dan 1200 mensen gekeken naar de livestream dus dat is een heel mooi aantal. We willen graag Mediateam Schijndel bedanken voor alles, zonder jullie was dit niet zo’n succes geworden. Alle sponsoren bedankt voor de pakketten die we hebben kunnen samenstellen voor de loterij. De trainsters bedankt voor al hun inspanningen om de clips te maken. En natuurlijk alle leden bedankt voor jullie enthousiasme en het kijken naar de livestream”, aldus de trotse leden van het bestuur van Turondo Dance.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant