Gaat de Schijndelse Naut Heijnen de nieuwe Juniorbaas van De Blauwe Kei worden?
Gaat de Schijndelse Naut Heijnen de nieuwe Juniorbaas van De Blauwe Kei worden?

Wie wordt de Juniorbaas van theater De Blauwe Kei?

Cultuur Kunst en cultuur 405 keer gelezen

VEGHEL | Voor seizoen 2021-2022 zoekt Theater De Blauwe Kei een Juniorbaas; een theaterliefhebber tussen de 6 en 12 jaar die graag in de spotlights staat. Uit alle aanmeldingen zijn inmiddels drie kinderen gekozen die kans maken om de Juniorbaas te worden. 

Op woensdag 21 juli wordt de winnaar bekend gemaakt in onze krant. We stellen de Schijndelse genomineerde graag aan je voor:

Naut Heijnen
Deze vrolijke jongen is bijna 9 jaar en komt uit Schijndel. Iedereen kent hem als een positieve en enthousiaste spring in ’t veld, die altijd oprecht geïnteresseerd is in de ander. “Ik houd van muziek, dans en theater. Als er een liedje op de radio komt dat ik ken, dan zing ik keihard mee. Ook vind ik het leuk om TikTok-filmpjes te maken, ik heb zelfs al 1.500 likes. Vlogs en TikTok-filmpjes opnemen als Juniorbaas, dat zou ik heel leuk vinden.” Nauts moeder is ook een echt theaterdier, dus hij heeft het niet van vreemden. “Hij ging van kleins af aan al mee naar optredens en zat altijd op de eerste rang te genieten.”

Naast Naut zijn Jinane Ouassou uit Veghel en Suze Hulsbergen uit Sint-Oedenrode genomineerd. De Juniorbaas krijgt drie voorstellingen cadeau en staat het hele theaterseizoen in de spotlights; hij/zij krijgt een fotoshoot, neemt een kijkje achter de schermen, maakt kennis met artiesten en speelt de hoofdrol in diverse Juniorvlogs.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant