Afbeelding
Bas Ulehake

Zomercarnaval omgezet naar After Summer Carnaval

Carnaval carnaval Evenement 735 keer gelezen

SCHIJNDEL | Het zomercarnaval wat 27 en 28 augustus plaats zou vinden is verzet naar 18 en 19 september. Dit vanwege de nog steeds geldende 1,5 meter maatregel. “Om een kwalitatief goed evenement neer te zetten is dit niet mogelijk in ons programma”, aldus de organisatie.

De organisatie is in handen van de weekmarkt, Winkelgroep Schijndel Zuid, horeca Schijndel, Schorsbos onder aanvoering van het Citymanagement. “We gaan de jeugdorganisaties stimuleren om mee te doen aan de optocht, evenals de volwassenen”, laat de organisatie weten.

Een week vooraf begint het zomerprijzenfestival, etalagewedstrijd en een fotospeurtocht via etalages. Het evenement is goed gevuld. Tijdens het feestweekend wordt onder andere de zomerprins(es) onthuld, lopen er Braziliaanse band en Schijndelse dweilorkesten rond, zijn er Braziliaanse danseressen aanwezig, vindt er een Hoptoer plaats van noord tot zuid én een optocht van de Molenstraat tot en met het centrum. Bovendien is het 19 september koopzondag. “De gedetailleerde planning volgt zo snel mogelijk. Uiteraard gaat het evenement pas door als de 1,5 meter maatregel niet meer van toepassing is.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant