Zo moet het sportpark van TV de Hopbel er uit komen zien.
Zo moet het sportpark van TV de Hopbel er uit komen zien.

Padel bij TV De Hopbel voor leden én niet-leden

Sport Sport 778 keer gelezen

SCHIJNDEL De aanleg van de padelbanen Tennisvereniging De Hopbel gaat van start! Kun jij ook niet wachten kennis te maken met padel? Je moet nog even geduld hebben, maar de vereniging houdt je via de site op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Bij De Hopbel worden de padelbanen aangelegd op de plek van de banen 7 en 8. Dat is dichtbij het terras zodat er goed zicht op het padel is. Het is voor toeschouwers erg leuk en dynamisch om naar te kijken.

Voor leden én niet-leden
Padel wordt aangeboden binnen het bestaande lidmaatschap van TV De Hopbel aan leden. Daarnaast is het ook voor niet-leden mogelijk om banen te huren. Op dit moment wordt bekeken hoe dit georganiseerd wordt: bijvoorbeeld verhuur aan niet-leden in daluren. Meer informatie over het reserveringssysteem zal in de komende maanden concreter worden.

Het padelveld en -racket
Het padelspel wordt in dubbelspel gespeeld op een terrein van 10 bij 20 meter. Dit terrein wordt door een net in 2 verdeeld. De velden hebben 3 meter hoge glazen wanden. Aan beide zijden is er een 12 meter lange rastering, met aan minimum 1 zijde een deur in het midden. Het padelracket is anders dan een racket voor tennis. Het padelracket heeft geen snaren, maar is in zijn geheel van kunststof. In het racketblad, is een groot aantal gaten geboord zodat je minder last hebt van weerstand.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant