Afbeelding
Bas Ulehake

Zomertennis: gratis les en toernooi bij de Hopbel

Sport Sport 165 keer gelezen

SCHIJNDEL | De zomer is in zicht! Lijkt het je leuk om kennis te maken met tennis? Dan is dit je kans! In de maanden juli, augustus en september kun je een zomerabonnement afsluiten en voor € 40 onbeperkt tennissen bij TV De Hopbel. Om je op weg te helpen met de basistechniek bieden we je 3 gratis tennislessen aan, verzorgd door ervaren trainers van Sport Events.

3 gratis lessen en toernooitjes
De gratis lessen worden aangeboden op zaterdagochtend 10, 17 of 24 juli. Om je kwaliteiten te testen, kun je meedoen met 2 toernooitjes. Ook kun je aansluitend meedoen met het gezellige ‘Jo van Alebeek thuisblijverstoernooi’ op 31 juli. Hier maak je ook kennis met bestaande leden van de club. In september organiseren we een afsluitend toernooi voor alle nieuwe (zomer)leden. Bij alles evenementen staat sportiviteit en gezelligheid voorop!

Heb je interesse in het zomerabonnement? Neem dan contact op met de ledenadministratie via ledenadministratie@tvhopbel.nl. Je kunt hier ook aangeven of je tennisles wilt volgen. ‘Het wordt een mooie zomer bij de Hopbel’!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant