Nard van Rozendaal tijdens zijn sprong.
Nard van Rozendaal tijdens zijn sprong.

Eerst springen, dan wat rustiger aan

Human Interest Human Interest 1.100 keer gelezen

SCHIJNDEL | Herken je het gezicht? Misschien is het lastig te zien, maar dit is Nard van Rozendaal senior (76). Hij maakte vorige week woensdag de sprong van zijn leven. Gaat hij het nu rustiger aan doen? Dat heeft hij wel beloofd…

Dat mag ook wel op die respectabele leeftijd. Er zullen niet veel leeftijdsgenoten zijn die deze actie ondernemen. Gesterkt door sprongen van zijn schoondochter Roos en zoon Nard (50), wilde pa het graag ook eens proberen. Om te ervaren hoe het is, maar ook om een nare periode af te sluiten. 

In Teuge gingen de bekende Schijndelaren het vliegtuig in om de tandemsprong te maken. “Hij had helemaal geen angst. Hij zei: ‘Die man heeft ervaring, dus dat komt helemaal goed!’ Nard twijfelde geen seconde. Hij sprong met gemak uit het vliegtuig en eenmaal beneden straalde de ontspannenheid van hem af. De glimlach op zijn stralende gezicht en de trotsheid van Nard junior vond ik zo mooi om te zien!”, laat schoondochter – en partner van Nard junior – weten aan DeMooiSchijndelKrant.

De redactie van DeMooiSchijndelKrant biedt via deze weg haar excuses aan, aan de familie Van Rozendaal. In het artikel op de voorpagina van deze week staat dat de vrouw van Nard van Rozendaal is overleden, maar dat is niet het geval.

Vader en zoon Van Rozendaal.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant