Afbeelding
Jeroen van de Sande

MooiSchijndel gaat elektrisch

Algemeen Algemeen 376 keer gelezen

SCHIJNDEL | Al een paar keer heeft de redactie van MooiSchijndel de proef op de som genomen. Met deze elektrische vouwfiets van het Schijndelse bedrijf Lacros zijn ze meestal sneller dan een auto. Natuurlijk niet één tegen één – zo snel is hij nou ook weer niet – maar wel als je van de ene kant van het dorp naar de andere kant moet. Ja ja, MooiSchijndel gaat elektrisch!

Het is erg makkelijk om iedere keer weer de auto te pakken, voor een foto, een interview of andere afspraak. Toch is dat niet heel milieubewust en bovendien levert het weinig extra beweging op. Gelukkig bood Lacros een ideale oplossing: deze elektrische vouwfiets.

Vanuit het hoofdkantoor in Sint-Oedenrode heeft Schijndelaar Bas Ulehake al meerdere malen deze fiets gepakt om naar afspraken te gaan. Met dit weer is dat ideaal: lekker fris op de fiets en de nodige beweging in de benen. “Je wordt er fitter van en we verrijden op deze manier geen benzine. We zijn erg blij met deze aankoop”, klinkt Bas tevreden. De komende tijd zal je hem vaker voorbij zien flitsen. Je mag hem best aanhouden als je een nieuwtje hebt of wanneer je meer informatie wilt over adverteren. De vliegende reporter staat je graag te woord.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant