Plus Bertrams aan de Hoofdstraat in Schijndel
Plus Bertrams aan de Hoofdstraat in Schijndel Bas Ulehake

PLUS Bertrams geeft verenigingen steun in de rug

Verenigingen Zakelijk 518 keer gelezen

SCHIJNDEL | Joey Bertrams en Lysanne van Reijen en het team van PLUS Bertrams in Schijndel gaan de lokale verenigingen een steun in de rug geven.

“Als PLUS Bertrams staan wij midden in de maatschappij. Niet voor niets zijn wij al 7 jaar de Meest Verantwoorde Supermarkt van Nederland. Wij vinden het dan ook belangrijk de lokale gemeenschap hier in Schijndel te ondersteunen”, zo openen Joey en Lysanne een brief die gericht is aan alle Schijndelse verenigingen.

Steuntje in de rug
Na een jaar vol beperkingen organiseren zij dit najaar een unieke spaaractie waarmee ze het verenigingsleven in Schijndel een steuntje in de rug geven. Van zondag 5 september tot zaterdag 13 november 2021 kunnen klanten van PLUS Bertrams euro’s sparen voor hun club of vereniging. En dat bedrag kan flink oplopen! Aanmelden kan t/m vrijdag 25 juni.

Samen voor uw vereniging
Deze actie kan de kas van al die clubs spekken. “En het mooie is dat de club of vereniging bepaalt waaraan u het bedrag besteedt! Leden, familie, buren, vrienden, kennissen, iedereen die uw club of vereniging een warm hart toedraagt kan bij PLUS Bertrams sparen. Hoe meer mensen u weet te activeren, des te hoger het sponsorbedrag voor uw club of vereniging”, zo gaat het verhaal verder.

Hoe werkt de actie?
-Looptijd spaaractie: zondag 5 september t/m zaterdag 13 november (week 36 t/m 45).
-De klant ontvangt bij elke € 10,- aan boodschappen en wekelijkse actieproducten een voucher met unieke code.
-De klant wijst actiecode(s) toe aan de club of vereniging van zijn keuze op een speciale website.
-Na de actieperiode wordt het totale sponsorbedrag – op basis van de ingeleverde vouchers - verdeeld over alle deelnemende clubs en verenigingen. Later worden de sponsorbedragen bekendgemaakt.


Meer weten?
Clubs mogen zich melden bij Bart Vissering van PLUS via bart.vissering@plus.nl of door een aanmeldformulier bij de servicebalie in te vullen. “Samen worden we weer sterker!” zo luidt de boodschap.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant