Bert van Bilsen in de Wilhelminalaan
Bert van Bilsen in de Wilhelminalaan Bas Ulehake

Wilhelminalaan weer Oranje? Wie wil er vlaggen ophangen?

Human Interest Human Interest 878 keer gelezen

SCHIJNDEL | Waar normaal gesproken de Wilhelminalaan in Schijndel al weken voor een EK of WK al in de oranje stemming was. Is er op dit moment op enkele oranje klompen aan de gevel niets aan oranje te zien in de straat. Bert van Bilsen vindt het heel jammer dat er niets hangt.

“Graag had ik hier de kilometers vlaggenlijnen zien hangen en het oranjegevoel weer te hebben in de straat, maar ik alleen begin er niet meer aan. Je moet namelijk wel een twee á driehonderd keer een trapje op en af, maar dat gaat gewoon niet meer. Het animo is ook zo weinig, veel nieuwe mensen uit alle windstreken zijn er in de straat komen wonen die de sfeer van toen nooit gekend hebben. Er woont nog maar een handjevol mensen van toen.”

Als er mensen willen helpen springt Bert bij
“Als anderen het zouden willen doen dan zou ik er zonder meer mee inspringen. Dan zorg ik dat er 10 kilometer aan vlaggen zijn. Met een paar man en een rolsteiger zouden de vlaggen er toch redelijk vlot moeten hangen. Het zou toch mooi zijn als iedereen in de straat kan genieten van een mooi versierde oranje straat”

Wie helpt Bert met het versieren?
Heeft u een rolsteiger ter beschikking of wilt u Bert helpen met versieren? Neem dan contact op via redactie@mooischijndel.nl dan brengen wij u verder in contact met Bert.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant