Archieffoto van een eerdere editie van 'De Loop Naar De Pomp'.
Archieffoto van een eerdere editie van 'De Loop Naar De Pomp'. Pascal van Oers

Loop Naar De Pomp verzet naar Tweede Pinksterdag 2022

Sport 577 keer gelezen

SCHIJNDEL | Er weer steeds meer mogelijk is om te organiseren. Dat maakte het voor de organisatie van het hardloopevenement De Loop Naar De Pomp heel lastig om een geschikte datum te vinden om zowel de wedstrijd en het daarop aansluitend muziekprogramma te organiseren. De wedstrijd zal dan ook verplaatst worden naar 2022.

In goed overleg heeft de organisatie besloten dat de 6e editie van ‘Schijndels Mooiste’, ‘De Loop Naar De Pomp’ verplaatst zal worden naar 6 juni 2022. Dit is op maandag 2e Pinksterdag.

Drukte op de kalender
De organisatie licht de keuze toe. “Er is dit jaar nog veel onduidelijkheid is vanwege coronamaatregelen, maar ook omdat er in het laatste weekend van augustus erg druk is op de evenementenkalender met onder andere het zomercarnaval, Pleinpop en Hartemert. Het voordeel van de nieuwe datum is dat we in de ochtend de wedstrijden kunnen afwerken.”

Muziekprogramma
“Het bijbehorende muziekprogramma na afloop zal uiteraard meeverhuizen naar de nieuwe datum en omdat we nu eerder kunnen starten met de wedstrijden zal het muziekprogramma tevens eerder aan kunnen vangen”, legt de organisatie uit.

Dus noteer alvast de datum in de agenda 6 juni 2e pinksterdag 2022. Meer informatie binnenkort op www.deloopnaardepomp-schijndel.nl


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant