Afbeelding
Bas Ulehake

Doe mee met de thuisopdracht: Architectuur in Schijndel

Algemeen Het Perfecte Plaatje Schijndel 508 keer gelezen

SCHIJNDEL | De eerste thuisopdracht ligt inmiddels al weer meer dan een week achter ons, maar nu kan er deelgenomen worden aan de tweede opdracht. Bij de tweede opdracht is er weer een hele mooie prijs te winnen voor de beste thuisfotograaf.

Bij de tweede thuisopdracht van Het Perfecte Plaatje Schijndel draait het om de architectuur in Schijndel. Naast de tien kandidaten mag iedereen mee doen met deze opdracht en zijn of haar beste foto insturen.

De foto’s zullen aan enkele voorwaarden moeten voldoen. Zo moet de foto gemaakt zijn in Schijndel. Het mag een detail foto zijn, maar nog wel herkenbaar blijven. De foto moet nieuw gemaakt zijn en niet uit je archief. Beeldoptimalisatie mag wél, beeldmanipulatie mag niet. Stuur een korte toelichting bij de foto. Bekijk hier alle voorwaarden en tips van Foto Keetels.

Prijs voor de thuisopdracht
Voor Het Perfecte Plaatje van de thuisdeelnemers en Slagerij Dennis van de Ven een prijs ter beschikking gesteld. Degene met de meeste stemmen wint namelijk een BBQ compleet pakket voor 6 personen twv 120 euro. Lever de foto uiterlijk 5 juni 17:00 inleveren op het e-mail adres redactie@mooischijndel.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant