Afbeelding

Gitaarles voor senioren

Cultuur Kunst en cultuur 342 keer gelezen

SCHIJNDEL | De in Sint-Oedenrode wonende Nico van de Wetering geeft gitaarlessen aan oudere mensen die graag gitaar willen leren spelen. Eenvoudig en zonder noten. Vooral mensen die nog nooit gitaar gespeeld hebben, vallen in deze doelgroep. Hartsikke leuke bezigheid. Gezellig en leerzaam.

Er wordt gewerkt met zo genaamde gitaarakkoorden, waarmee je dan liedjes kunt begeleiden en meezingen. De liedjes zijn vooral liedjes uit de jaren ’60 / ’70. Van alles kan dat zijn, van Beatles tot Corry Konings, van luisterliedjes tot meezingers.

Er wordt gewerkt in groepjes van maximaal 3 personen en alles is coronaproof ingericht. Te oud om te leren ben je nooit en iedereen kan het. Proefles is mogelijk. Misschien is dit wel het moment om er mee te beginnen. Aanschaf gitaar kan via Nico. Hij heeft tientallen leerlingen die afkomstig zijn uit de hele regio. De leeftijd varieert tussen de 30 en bijna 80 jaar. De lessen starten in september en duren tot en met april. Info is te verkrijgen middels : info@nicovandewetering.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant