Dankzij de Bamirollen van Linda een cheque van 1093,50 euro.
Dankzij de Bamirollen van Linda een cheque van 1093,50 euro.

Bamirollen voor Stichting TIM leveren mooi bedrag op

Human Interest Zorg en Welzijn 813 keer gelezen

SCHIJNDEL | Wederom een grote cheque voor Stichting TIM uit Schijndel. Nadat vorige week het Brabants Asperge Genootschap Stichting Tim verraste met een mooie cheque was het dit keer de beurt aan Linda van Rosmalen om een prachtige cheque uit te reiken.

Een bedrag van 1093,50 euro stond er deze keer op de cheque. Het is namelijk niet de eerste keer dat Linda voor een cheque zorgt bij Stichting TIM. Ze doet dit nu al vijf jaar lang.

“Ik vind het gewoon leuk om te doen en ik vind het fijn om een steentje bij te dragen in de maatschappij. Als ik geld zou stoppen in een collecte bus heb ik geen idee wat ermee gebeurd, wat ermee gedaan wordt of waar het terecht komt want daar hoor of zie ik niets van… Bij Stichting TIM is dat anders, als er iets gekocht is wordt ik altijd uitgenodigd om te komen kijken, zodat ik met eigen ogen kan zien waar het aan besteed is, dat is leuk!

Het is met de bamirollen actie ook een win-win situatie… Mensen die genieten van mijn bamirollen en het geld wordt goed besteed. Zo is het geld bijvoorbeeld besteed als aanvulling van het bedrag voor de aankoop van de buitenspeeltuin, voor de aankoop van het digibord en de aankoop van de duo-fiets of spelmaterialen en ontspanning materialen, afgestemd op het individuele kind. Het geld komt dus altijd goed terecht.” Vertelt Linda trots.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant