Deken Baekerstraat
Deken Baekerstraat Jimmy Vorstenbosch

Vrouw trapt niet in babbeltruc

112 112 852 keer gelezen

SCHIJNDEL | Gisteren tijdens een huisbezoek van de politie aan de Deken Baekersstraat in Schijndel vertelde een bewoonster dat een meneer bij haar had aangebeld. Hij kwam zogenaamd de ventilatie doen en wilde in de slaapkamer en in de kruipruimte kijken. Ze kon verder niet zien dat hij voor een bedrijf werkte. Ook was hij gekomen in een grijskleurige 5-deurs-auto zonder logo. 

Mevrouw vertrouwde het niet, liet hem niet binnen en vroeg hem naar papieren van Woonmeij. De man werd kennelijk verrast door dit kordate optreden en door de vragen, want hij begon te twijfelen, is weg gegaan en is vlug weg gereden. Deze mevrouw liet zich niet overrompelen door een babbeltruc. 

Het verzoek van de politie is om in zo’n situatie meteen 1-1-2 te bellen, zodat ze een controle kunnen doen en kunnen uitkijken naar auto en persoon. Een kenteken noteren, is helemaal goed, zo zegt de politie. De man had een normaal postuur, was ongeveer 180 cm lang, droeg een kort jack en een spijkerbroek. Sla je aan op dit signalement in combinatie met de auto, bel dan via 0900-8844 of anoniem 0800-7000.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant