Logo Het Perfecte Plaatje Schijndel
Logo Het Perfecte Plaatje Schijndel

Schrijf je in voor ‘Het Perfecte Plaatje Schijndel’

Algemeen Algemeen Het Perfecte Plaatje Schijndel 458 keer gelezen

SCHIJNDEL - Bijna iedereen kent het televisieprogramma ‘Het Perfecte Plaatje’ van RTL 4 wel. Afgelopen najaar werd het vijfde seizoen van het programma uitgezonden waarin bekende Nederlanders op fotografisch gebied met elkaar de strijd aangingen. Zij voerden iedere ronde meerdere opdrachten uit en na beoordeling door een professionele jury werd de balans opgemaakt. Degene met het laagste cijfer moest het programma verlaten. Nu is er een Schijndelse versie.

 Vorige week werd het idee gelanceerd en kon iedereen die mee wil doen inschrijvingen en dat hebben we geweten! Tientallen mensen hebben inmiddels al ingeschreven. De inschrijving is geopend tot en met vrijdag 30 april. Dus heb je nog niet ingeschreven? Doe dat dan alsnog! 

Stuur een mail naar redactie@mooischijndel.nl. Vermeld daarin jouw naam, leeftijd, woonplaats en laat ons weten waarmee jij gaat fotograferen en waarom je mee wil doen. Stuur ook een foto mee die iets over jou zegt. Er wordt uiteindelijk een selectie gemaakt van 10 kandidaten.  

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant