Tom Keetels en Bas Ulehake zijn klaar voor Het Perfecte Plaatje Schijndel.
Tom Keetels en Bas Ulehake zijn klaar voor Het Perfecte Plaatje Schijndel. Frans Keetels

Doe mee aan ‘Het Perfecte Plaatje’ Schijndel

Algemeen Algemeen Het Perfecte Plaatje Schijndel 1.578 keer gelezen

SCHIJNDEL - Bijna iedereen kent het televisieprogramma ‘Het Perfecte Plaatje’ van RTL 4 wel. Afgelopen najaar werd het vijfde seizoen van het programma uitgezonden waarin bekende Nederlanders op fotografisch gebied met elkaar de strijd aangingen. Zij voerden iedere ronde meerdere opdrachten uit en na beoordeling door een professionele jury werd de balans opgemaakt. Degene met het laagste cijfer moest het programma verlaten. Nu komt er een Schijndelse versie.

DeMooiSchijndelKrant en Foto Keetels hebben de handen ineen geslagen. “We krijgen steeds vaker foto’s ingestuurd op de redactie. Mensen vinden het leuk om mooie en bijzondere foto’s te delen. Iemand bracht ons het idee ter ore om er een Schijndelse versie van te maken en dat zien wij helemaal zitten, want er is zoveel moois te fotograferen in ons dorp”, vertelt Bas Ulehake namens de krant.

Inschrijven
Bas vervolgt: “In mei willen we starten met ‘Het Perfecte Plaatje Schijndel’. We zijn op zoek naar 10 Schijndelaren die de strijd met elkaar aan willen gaan. Iedereen kan meedoen. Je kunt meedoen met jouw fotocamera, maar ook een telefoon is prima. Wil jij graag meedoen? Stuur dan vanaf woensdag 14 april een mail naar redactie@mooischijndel.nl. Vermeld daarin jouw naam, leeftijd, woonplaats en laat ons weten waarmee jij gaat fotograferen en waarom je mee wil doen. Stuur ook een foto mee die iets over jou zegt. Er wordt uiteindelijk een selectie gemaakt van 10 kandidaten. We hopen op deelname uit de plaatsen waar onze krant verschijnt.” Inschrijven is mogelijk tot en met vrijdag 30 april.

Opzet
De geselecteerde kandidaten krijgen iedere veertien dagen (met uitzondering van de zomerperiode) een opdracht van de redactie, met bijbehorende reglementen en instructies. De foto’s dienen binnen een week ingeleverd te worden, waarna ze beoordeeld worden door Foto Keetels. Er zijn in totaal 10 rondes, dus 10 opdrachten. Iedereen blijft tot het einde mee doen. Degene met de meeste punten aan de finish wint. Er wordt verslag gedaan via DeMooiSchijndelKrant, www.mooischijndel.nl en social media. De foto’s van iedere opdracht worden gepubliceerd op www.mooischijndel.nl. De lezer kan daar een stem uitbrengen op zijn/haar favoriete foto. In de krant wordt bekend gemaakt welke foto het publiek koos. Zijn zij het eens met de keuze van de jury?!

Winnaar
In oktober krijgen de deelnemers de laatste opdrachten. De uiteindelijke winnaar mag een foto maken voor de voorpagina en ontvangt naast eeuwige roem een trofee. Ook krijgt de winnaar een prachtige prijs van Foto Keetels. Later meer!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant