Centrum Schijndel
Centrum Schijndel Stef Zant

Bezorgde ouders chatgroep op Telegram

Algemeen 868 keer gelezen

SCHIJNDEL | Corona heeft een enorme impact op iedereen en alle geledingen van de maatschappij. De strikte Corona-maatregelen hebben het sociale leven grotendeels stil gelegd en het gemis aan verbinding met elkaar is groot.

Sinds februari hebben de maatregelen ook direct effect op onze schoolgaande kinderen. Het is fijn dat de scholen weer open zijn gegaan. De hieraan gekoppelde maatregelen hebben echter een grote impact op de sociale en psychische gezondheid van onze kinderen.

Veel ouders maken zich zorgen over deze maatregelen en het testbeleid en het effect op hun kinderen. In Schijndel is er sinds een paar maanden een chatgroep opgericht waarin bezorgde ouders van basisschoolkinderen met elkaar hun bezorgdheid, ervaringen, informatie, kennis en ideeën kunnen uitwisselen. Afgevaardigden van de chatgroep hebben regelmatig contact met SKOPOS om de zorgen van ouders te delen en met elkaar af te stemmen.

Wil je deelnemen aan deze chatgroep? Download dan de telegram app en zoek in telegram naar “Bezorgde Ouders Schijndel Chat”.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant