Afbeelding
Sem van der Kallen

Eerst testen, dan wandelen

Sport Sport 345 keer gelezen

BOSKANT | Op verzoek van KWBN organiseren OLAT en RWV gezamenlijk een testwandeltocht in het kader van Testen voor Toegang. De routes van de KWBN Lentewandeltocht voeren je op 25 april vanuit Boskant onder meer door het populierenlandschap van natuurgebied De Scheeken, langs de rivier de Dommel, door natuurgebied De Geelders met zijn loofbossen en weiden en naar het streekpark Kienehoef met zijn prachtige vijvers. Er kan worden gewandeld in diverse afstanden, te weten 10, 15, 20, 30 en 40 kilometer.

Waarom doen KWBN, OLAT en RWV mee aan Testen voor Toegang?
Met deze wandeltocht van Testen voor Toegang willen ze bijdragen aan een verantwoorde opening van het sportieve en maatschappelijke leven in ons land. Daarbij zien ze testen als een tijdelijke oplossing voor een situatie waarin in georganiseerd verband eigenlijk niets kan. Als mensen met behulp van sneltesten eerder in georganiseerd verband kunnen wandelen, dan is dat voor hen op dit moment een aanvaardbare optie. Het uiteindelijke doel is om op zo kort mogelijke termijn wandeltochten zónder sneltesten mogelijk te maken.

Meer informatie over deelname en het laten testen zijn te vinden op de website https://www.wandel.nl/testenvoortoegang. Op deze website kun je jezelf inschrijven en wordt uitgelegd hoe je een afspraak kunt maken om je te laten testen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant