Na eenentwintig dagen gewandeld te hebben krijgt de heer Van Bilzen de prijzen uit handen van Tonnie Rovers (l).
Na eenentwintig dagen gewandeld te hebben krijgt de heer Van Bilzen de prijzen uit handen van Tonnie Rovers (l). Wijbosch Wandelt

Dorpsraad zeer verheugd met grote opkomst van Wijbosch Wandelt

Sport 386 keer gelezen

WIJBOSCH | Wandelen, wie is er niet de coronatijd mee doorgekomen. Hopelijk kijken we zeer binnenkort op deze manier terug op afgelopen periode. Natuurlijk is wandelen al langer populair, maar dat heeft afgelopen jaar een vlucht gekregen. Dat heeft de organisatie van Wijbosch Wandelt ook gemerkt. Daar deden ruim zestig deelnemers aan mee. Afgelopen donderdag was de prijsuitreiking van het evenement.

Op donderdag 1 april was de prijsuitreiking van Wijbosch Wandelt bij De Schakel in Wijbosch. Er waren in totaal 65 deelnemers die gezamenlijk duizenden kilometers gewandeld hebben, allemaal in en rond Wijbosch. De Dorpsraad is zeer verheugd over het grote aantal deelnemers dat heeft deelgenomen. Vroeg in de morgen waren de wandelaars al actief. Niet gek misschien, want dan waren de meeste punten te verdienen. Er waren in totaal drie prijzen te verdelen: een eerste, tiende en vijfentwintigste plaats. Deze drie plaatsen waren van tevoren bepaalt.

Na eenentwintig dagen gewandeld te hebben was de heer Van Bilzen de winnaar van Wijbosch Wandelt. Namens de Dorpsraad werd een VVV bon en een bos bloemen uitgereikt aan de heer Van Bilzen. De tweede plaats was voor Maaike en de derde plaats was voor Jolanda van Boxtel. De Dorpsraad is blij dat de bewoners van Wijbosch zoveel enthousiasme tonen als er activiteiten worden georganiseerd.

Ommetje app
Voor het gebruik maken van de ‘Ommetje app’ maakt De Dorpsraad een bedrag over aan de Hersenstichting. Start met vrienden, familie of collega’s een eigen wandelcompetitie. Hierdoor kan je op een leuke manier samen wandelen, zonder dat je op de dezelfde locatie bent. . De Ommetje-app is ontwikkeld met hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder. Hij vertelt je na iedere wandeling een interessant hersenfeitje.

Afbeelding
Annemarie van der Wijst
Peggy, Gerard en Anouk Eickmans
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant