Aanleg grasroosters camping Paaspop
Aanleg grasroosters camping Paaspop

Grasroosters Paaspop camping niet geaccepteerd

Gemeentenieuws 774 keer gelezen

SCHIJNDEL | Op de plek waar normaal gesproken de Paaspop camping komt, liggen grasroosters. Het College van B & W heeft besloten dat die daar niet mogen blijven.

Naar aanleiding van handhaving van de gemeente op het perceel gelegen aan de Leemweg en De Heikampen in het buitengebied van Schijndel is er een principeverzoek ingediend voor legalisatie van reeds geplaatste grasroosters.


Grasveld met daar onder de kunststof roosters.

De grasroosters hebben een totaal oppervlak van ca. 4000 m2. Legalisatie van de grasroosters past niet binnen het gemeentelijk beleid, doordat de betreffende gronden bestemd zijn voor agrarisch gebruik. Het agrarisch gebruik kan niet worden voortgezet door de betreffende ontwikkeling.
Het college heeft besloten geen principe-medewerking te verlenen aan het legaliseren van grasroosters voor camping Paaspop. Het college zet het handhavingstraject voort middels het versturen van een voornemen tot het opleggen van een last onder dwangsom. Het is bekend dat komend weekend Paaspop niet plaatsvindt, maar dat het evenement is verplaatst naar september.


Aanleg grasroosters voor de camping van Paaspop

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant