Hartemert 2019
Hartemert 2019 Pascal van Oers

Feestweekend met Hartemèrt en zomercarnaval

Recreatie en Toerisme Evenement 702 keer gelezen

SCHIJNDEL | Voor het eerst in de historie van de Hartemèrt, is het dit jaar een heel feestweekend. Hartemèrt bundelt namelijk de krachten met de Schijndelse Carnavalsclubs, de lokale horecavereniging, het City Management en Winkelgroep ’t Zuid. Omdat carnaval dit jaar niet door kon gaan, is er voor het thema ‘Zomercarnaval’ gekozen. In dit feestweekend zal de Hartemèrt plaatsvinden op zondag 29 augustus.

Zomercarnaval
Vrijdagavond begint het feestweekend met een zomercarnavalsoptocht. De horeca kleedt de terrassen feestelijk aan binnen het thema en ze zorgen voor bijpassend entertainment. Daarnaast vindt er een Hoptoer door Schijndel plaats en zijn er het hele weekend dweilorkesten aanwezig.

Zomerprijzenfestival
Van 21 tot en met 29 augustus is er een zomerprijzenfestival, deze wordt verzorgd door de winkeliers. De uitreiking vindt plaats op zondag 29 augustus tijdens de Hartemèrt. Daarnaast versieren de winkeliers hun etalages binnen het thema en de mooiste etalage wint een leuke prijs. Daarnaast wordt er een fotospeurtocht georganiseerd waarbij er foto’s van oude prinsen en adjudanten in de etalages komen te hangen. De koppels worden verspreid door de etalages en het is de bedoeling om de juiste koppels bij elkaar te zoeken.

Dit alles is onder voorbehoud van de dan geldende maatregelen vanuit het RIVM.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant