DJ-Ronie
DJ-Ronie

‘DJ-Ronie heeft plezier dus wees als DJ-Ronie’

Carnaval carnaval 180 keer gelezen

SCHIJNDEL | Hij draait normaal voor volle zalen, bij feesten en partijen en dan gaat het dak er af. Ook tijdens carnaval zet hij doorgaans met zijn muziek de bloemetjes buiten. Dat kon dit jaar niet, maar daarom bedacht DJ-Ronie iets anders. Hij ging vijf dagen lang, online knallen en dat leverde hem zelfs landelijke aandacht op.

Hoe zijn de vijf dagen draaien je bevallen?
“Super goed! Vrijdagavond begonnen we al super met een aantal gasten die lekker mee deden via de live chat.”

Hoe kwam je op het idee?
“Wij zijn al sinds de eerste locdown bezig met livestreams en gaan steeds een stapje verder met de grootte. En ja, carnaval stond voor de deur en we wisten meteen: We gaan vijf dagen live op YouTube met op één dag een bingo.”

Hoe waren de reacties?
“Ja, de reacties waren allemaal positief. Super mooi om carnaval in deze bizarre tijden toch nog zo mee te mogen maken.”

Wat was de leukste reactie?
“Dat is lastig kiezen, maar ik heb er eigenlijk twee. De leukste reactie was dat iemand in de live chat zei: “He dollemina’s, is dat niks voor in jullie tent op Paaspop?” Waarop er gezegd werd… “Ne,e daar is de tent te klein voor. Je moet dan echt de Apollo hebben!” De tweede reactie was op Dumpert. “DJ-Ronie heeft plezier dus wees als DJ-Ronie”

Heb je nog meer wilde plannen?
“Ja, wij gaan elke maand minimaal een keer live en wie weet gaan we nog groter haha.”

Wil je nog iets kwijt?
“Ik heb nog wel een ding, maar dat is meer een kleine droom. Ik hoop om een keer op Paaspop te mogen staan. We gaan het zien of die droom uitkomt!”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant