Afbeelding

Poëzieweek: blind date of gedichtenwedstrijd

Algemeen 151 keer gelezen

SCHIJNDEL | De Poëzieweek is van 28 januari tot en met 3 februari. Het thema is dit jaar ‘samen’. Gedichten voeden en inspireren ons en brengen samen. Zeker in deze tijd waarin we worden teruggeworpen op onszelf, zoeken we naar de kracht van samen. Poëzie kan hierbij een krachtig middel zijn. 

Wil je eens kennismaken met poëzie? Schrijf je dan in voor een blind date. Kun jij juist goed woorden vinden voor je gevoel? En ben je bereid deze woorden te delen? Doe dan mee aan de gedichtenwedstrijd van de bieb.
“Voor wie eens kennis wil maken met poëzie, organiseren we een blind date. Stuur een mailtje naar jouw bibliotheek (www.nobb.nl) en wij zorgen dat er een leuke dichtbundel voor je klaar ligt. Wie weet klikt het en smaakt het naar meer”, aldus de bibliotheek.

Ware woordkunstenaar
Ben jij of ken jij een ware woordkunstenaar? Doe dan nu mee met de gedichtenwedstrijd. Het thema is ‘samen’. Stuur je gedicht voor 11 februari 2021 naar uld@nobb.nl en wie weet zie je jouw gedicht terug als poster in de bibliotheek. De vijf mooiste gedichten krijgen van de bieb een podium. Het allermooiste gedicht wordt beloond met een boekenbon.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant