Afbeelding
Foto: 112nieuwsonline.nl

Drukke nachtdienst voor politie in Schijndel

112 112 2.495 keer gelezen

SCHIJNDEL | In de nacht van 3 op 4 juni had de politie in Meierijstad een drukke dienst, laat de digitale wijkagent via Instagram weten.

"Begin van de avonddienst controleerden wij een voertuig in Schijndel wat opviel door zijn sportief rijgedrag. Bij controle bleek dat de bestuurder 10,1 gram weed bij zich droeg en verschillende bankbiljetten. Hierop de verdachte meegenomen naar het bureau voor verhoor en vervolgens heengezonden. De drugs is hij kwijt en een dossier zal tegen hem worden opgemaakt", aldus de agente.

"Rond 01:00 uur zagen wij een Duitse personenauto geparkeerd staan op de Boschweg in Schijndel. De auto stond op een donkere plek geparkeerd met stadsverlichting en binnenverlichting aan. Na controle van het voertuig en personen bleek dat zij voorkwamen ter zake verdachte situaties en rijden zonder rijbewijs. Bij controle bleek dat beide verdachten inbrekerswerktuig en 13.1 gram hasj bij zich hadden. Beide Poolse verdachten werden door ons aangehouden en overgebracht naar het politiebureau in Den Bosch. De goederen werden door ons in beslag genomen. De recherche gaat verder met deze zaak."

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant