Afbeelding
Foto: Bas Ulehake

Weekmarkt Schijndel

zaterdag 20 april 10:00 - 16:00

SCHIJNDEL | Wekelijks in het centrum van Schijndel kun je gezellig komen shoppen tijdens de weekmarkt. De weekmarkt is geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

Op loopafstand van de markt is er ruime parkeergelegenheid. Natuurlijk is het mogelijk om naast het shoppen op de weekmarkt ook een kijkje te nemen in een van de omringende winkels of om iets te nuttigen bij een van de aanwezige horecagelegenheden. 

Op de Schijndelse weekmarkt kun je terecht voor de volgende zaken:

Groente en fruitLederwaren, tassenBijouterieEtenswarenFourniturenGsm’s en toebehorenStoffen en fourniturenKledingBroodSnoepKaasVisGevogelteWenskaartenHuishouden textiel & Doe het zelf benodigdhedenHuisdier-toebehorenBloemen, planten en tuinplanten

Locatie