Afbeelding
Foto: Bas Ulehake

Lezing over het testament en levenstestament

dinsdag 5 maart 2024 13:00

SCHIJNDEL | We denken liever niet aan de dood. Toch willen we alles goed geregeld hebben voor onze nabestaanden. Een testament kan daarbij helpen, maar wordt vaak uitgesteld. Herkenbaar? 

“Het is duur en ingewikkeld, dat doen we volgend jaar wel”Erfrechtspecialist ?????????? ???????????????? geeft op ?????????????? ?? ?????????? ???????? ???? ????.???? ?????? een gratis lezing in het Tramhuys. 

Een waterdicht testament zorgt ervoor dat zaken goed geregeld zijn én het bespaart uw nabestaanden zorgen, belasting en eigen bijdrage in de zorg. Zo was er laatst iemand die dankzij een goed testament 80.000 euro erfbelasting bespaarde. De erfrechtspecialisten van Erfrechtplanning weten als geen ander hoe u met een slim testament een fiscaal voordeel kunt behalen.

Nog belangrijker dan een testament is een levenstestament. In een levenstestament is vastgelegd wie de zaken regelt als u dit zelf niet meer kan. Bijvoorbeeld bij dementie of een beroerte. Er staat in wie zich over de financiën buigt, wie beslissingen neemt bij medische kwesties én u kunt ook een tweetal  wilsverklaringen opnemen. Ook kunt u met een goed levenstestament besparen op de eigenbijdrage in de zorg. Heeft u al een testament en levenstestament maar twijfelt u of het nog steeds aan uw wensen voldoet, meldt u zich dan aan voor de lezing. Heeft u géén testament en levenstestament? Meldt u zich dan ook aan voor de lezing. 

In een comfortabele setting vertelt onze erfrechtspecialist u geheel vrijblijvend wat u moet weten over een goed testament en levenstestament. U bent van harte welkom! Lezing bijwonen? Wees zeker van uw plek en meld u telefonisch (085 - 303 76 87) of via onze website aan voor de lezing. www.erfrechtplanning.nl

Locatie