Afbeelding
Foto:

Paaseieren zoeken, knutselen en met de Paashaas op de foto in de Vink

zaterdag 23 maart 2024 13:30

SCHIJNDEL | In de Hoevenbraak en Hulzebraak kunnen kinderen tijdens Pasen weer meedoen met Paasactiviteiten. Zo kunnen kinderen knutselen, op de foto met de Paashaas, maar natuurlijk ook op zoek naar paaseieren. Dit alles zal plaatsvinden op zaterdag 23 maart vanaf 13.30 uur.

“Voor het eerst organiseren we onze jaarlijkse terugkomende Paasactiviteit op zaterdagmiddag”, aldus de organisatie. “Deze middag start om 13.30 uur met een nieuwe paasknutselactiviteit voor jong en oud in de Vink. Tevens kunnen kinderen met de paashaas op de foto. Wij sluiten af met paaseieren zoeken in de wijk. Willen gezinnen meedoen met deze activiteit, kunnen zij zich ook via de mail of app aanmelden. Graag horen wij hoeveel kinderen en volwassenen mee willen doen. Aanmelden via de mail Wijkraad.hh@gmail.com of appen naar 06-14131060

Locatie