Filmzaal
Filmzaal Foto: Bas Ulehake

Simon & Garfunkel Acoustic “Old friends”

vrijdag 1 maart 2024 20:30

SCHIJNDEL | Old Friends is hét vervolg op de voorstelling Sounds of Silence. Jop Wijlacker en Dennis Kolen verzorgen in deze show een nostalgische muzikale reis met weergaloze tweestemmigheid, een spraakmakend verhaal, intrigerende beelden en uiteraard de prachtige muziek van Simon & Garfunkel.

Voor diverse generaties zijn de songs van Simon & Garfunkel de soundtrack van hun leven. Maar hoe was het vroeger, toen die inmiddels zo legendarische nummers uitkwamen? Jop Wijlacker en Dennis Kolen stellen zichzelf de vraag hoe de moderne tijd verschilt van de swinging ’60’s en ’70’s, de tijd waarin de popcultuur ontstond. De hits en de pareltjes van het iconische duo Simon & Garfunkel worden op intieme wijze akoestisch vertolkt en afgewisseld met sfeervolle beelden en een spraakmakend verhaal.

Old Friends gaat over ouder worden in een steeds sneller veranderende wereld; met momenten van bezinning en muziek met een lach en een traan. Jop en Dennis brengen je dichterbij Simon & Garfunkel dan je ooit durfde te dromen.

Reserveren: https://www.blauwekei.nl/agenda/4863/old-friends/simon-garfunkel-acoustic