Afbeelding
Foto: Bas Ulehake

Café Vergeet me niet

dinsdag 27 februari 2024 19:30 tot 21:00

MEIERIJSTAD - Geheugenklachten, gedragsproblemen of een verandering in het karakter. Dit kunnen signalen zijn van dementie. Maar wat moet je doen met deze signalen? Hoe kom je erachter of deze klachten daadwerkelijk veroorzaakt worden door dementie? Kom naar het Café Vergeet me niet en krijg antwoord op deze vragen. Gastspreker Daimy van den Oever, casemanager dementie Laverhof, zal tijdens deze avond informatie geven over het dementieproces, welke zaken je kunt regelen en wie je daarbij kan helpen. Naast deze praktische informatie zal er ook aandacht zijn over het omgaan met dementie, wat houdt deze ziekte in en wat naasten kunnen doen. 

Café Vergeet me niet

Het Café Vergeet me niet is ontstaan uit een idee vanuit een enthousiaste werkgroep: de Dementie Vriendelijke Gemeente Schijndel. We zagen in onze regio dat het Alzheimer Café Het Groene Woud, zoals we dat in onze regio kennen, niet langer meer bestaat. De behoefte aan ontmoeten van lotgenoten, informatie uitwisselen en leren van elkaar is echter niet veranderd. Daarom is het initiatief ontstaan voor het organiseren van de bijeenkomst. Ook mensen buiten Schijndel kunnen zich natuurlijk melden en zijn van harte welkom. Het Café is een ontmoetingsplek voor mensen met dementie, hun partners, familieleden, vrienden en andere belangstellenden. De bijeenkomsten bieden niet alleen praktische informatie over dementie maar ook gezelligheid en sociaal contact. 

Datum en locatie

Dinsdag 27 februari 2024 van 19:30 tot 21:00 uur bij Welzijn De Meierij, Steeg 9F in Schijndel. 

Aanmelden

Wil jij een plaats voor deze avond is reserveren? Dan kan dat via info@welzijndemeierij.nl of bel naar 073-5441400.

Locatie