Afbeelding
Foto: rechtenvrij

Lezing ‘Waarom besta jij hier?’ door Richard Pols

zondag 25 februari 2024 13:30 tot 16:30

SCHIJNDEL | Waarom besta jij hier? Met deze levensvraag nodigt Richard Pols je uit om voorbij de gordijnen van de huidige realiteit te gaan. Zou het kunnen dat deze realiteit anders is opgebouwd dan je altijd hebt gedacht? Samen met jou wil hij deze vraag onderzoeken. Zet jouw bewustzijn in en neem leiding in je leven.

Ervaringen Richard Pols
Na verschillende spirituele zijpaden te hebben bewandeld in zijn leven is hij gaan ontdekken dat het bestaan hier veel rijkelijker is dan wij hier met elkaar beleven. Door zijn ontmoetingen met de natuur, contact met buitenaardse beschavingen, het openen van emotie-lagen in mijn hart en kennis van het quantumveld is zijn beleving van deze realiteit drastisch veranderd. Hij is deze werkelijkheid dieper gaan ervaren en heeft ontdekt dat hij invloed heeft op zijn werkelijkheid.Het is mogelijk om voorbij de gordijnen van deze realiteit te kijken en voelen met een oorspronkelijk bewustzijn. Wil jij jouw werkelijkheid verder doorzien en verrijken? In deze samenspraak nodig Richard je uit om dit samen te onderzoeken.

Inhoud lezing
In deze lezing belicht hij verschillende onderwerpen die jou meer inzicht kunnen geven in jouw bestaan hier en waarom jij jezelf zo ervaart. Onderwerpen als hartfrequentie, functie van het hoofd, water en kristallen in je lichaam, de pijnappelklier, quantumfysica, programma’s van je persoonlijkheid en kosmische beschavingen zijn onderwerpen waar we naar gaan kijken. Verder zal er ook een quantum waarneming zijn die jij zelf kan doen om het hoofd meer met het hart te laten samenwerken. Door je bewust te zijn van je hartfrequentie en deze te verbinden met je hoofdfrequentie zal er een verandering ontstaan in je bewustzijn. Dit heeft invloed op je omgeving of werkelijkheid.Ben jij bereid om met een ruime blik naar deze werkelijkheid te kijken?

Reserveringen: lezingenschijndel@gmail.com
Volg ons op Telegram: https://t.me/+d4u2Z0JUDMk1NzU0
Ontvang de maandelijkse nieuwsbrief: https://ymlp.com/zEXbHO

Locatie