Afbeelding
Foto: Jack van Zutphen

Luisteravond

woensdag 21 februari 2024 18:30 tot 21:00

WIJBOSCH | Wat lijkt het lang wachten tot de volgende Luisteravond vanwege Carnaval is deze een week later is gepland. “Om het wachten te verzachten stellen we de muzikale act van de avond alvast aan jullie voor: GRUPA MUSICA STASIA”, aldus de organisatie.

Stasia bestaat uit vijf musici met een bak aan muzikale ervaring. Ze speelden in diverse bands, kapellen en ensembles met een groot aantal verschillende genres.Samen besloten ze om de groep Stasia op te richten. Men richtte zich op originele, bekende en minderbekende composities uit een groot diversiteit van landen. Met Stasia maak je een muzikale wereldreis. De groep neemt je mee van polka’s tot Weense dansmelodieën, van Dixieland tot tango’s uit Argentinië en Spanje. Dankzij het grote improvisatievermogen heeft elk nummer een unieke, eigen klank.De vijf musici bespelen de bas,dwarsfluit, saxofoon, schuiftrombone, trompet, cornet, klarinet en accordeon. Om de twee jaar speelt Stasia in vier Franse plaatsen tijdens festivals. Ook in eigen land vinden regelmatig optredens plaats. Zo ook dus op de volgende luisteravond op woensdag 21 februari. We laten je graag weer kennis maken met cultuur, kunst en muziek dus wees erbij en laat je tijdens deze (gratis) avond weer verwonderen door voordrachten en optredens. Om 18.30 begint de knutseltafel en vanaf 19u beginnen de voordrachten. Locatie: de sfeervolle Anna Kapel in Wijbosch. Eerdsebaan 1A. Ingang via hoofdingang Laverhof.

Locatie