Afbeelding

Filmclub Schijndel “Perfect Days”

dinsdag 13 februari 2024 20:30

SCHIJNDEL | Filmclub Schijndel heeft de traditie om op carnavalsdinsdag een film te vertonen die net een andere kijk op het leven biedt. Perfect Days is daar een mooi voorbeeld van. De film laat je met nieuwe ogen naar de dagelijkse werkelijkheid kijken. 

De film speelt zich af in Japan.

Hirayama (Kôji Yakusho) is volkomen tevreden met zijn eenvoudige leven als schoonmaker van openbare toiletten in Tokio. Naast zijn zeer gestructureerde dagelijkse routine geniet hij van zijn passie voor muziek, boeken en bomen die hij fotografeert. Enkele onverwachte ontmoetingen onthullen geleidelijk meer over zijn verleden. Perfect Days is een ontroerende film over het vinden van schoonheid in de alledaagse wereld om ons heen. 

Op dinsdag 13 februari in Spectrum Schijndel, aanvang 20.30 uur. Reserveren kan alleen online via www.schijndelfilm.nl


Locatie