Afbeelding

De Boerenbruiloft

dinsdag 13 februari 2024 13:11

SCHORSBOS | Ook deze carnaval vindt de boerenbruiloft plaats in de podiumzaal. Deze keer treden Mariëlle van Gerwen en Teun Kusters in de onecht op carnavalsdinsdag 2024.

Teun speelt de hoogste trombone-noot bij De Hofkapel én Staal met Glazen. Zijn werk is IT-business-analist, maar muziek is zijn lust en zijn leven. In het voorjaar -als hij Mariëlle weer aan de kant heeft gezet- trouwt hij met Arina, zijn Oekraïense schone. De moeder van Teun -Sjanny- trouwde een jaar of 10 geleden met Hans Cornelissen. En vanaf dat moment heeft zij haar zinnen gezet op een bruiloft van oogappel Teun en Letty van Herpen. En ja, dat zag Letty nog steeds wel zitten. Drie vrouwen wachten dus op hem. Maar Mariëlle wint deze wedstrijd!

Mariëlle is een druk afspraak=afspraak- baasje. Als moeder van 3 jongens, organiseert ze het huishouden, is steun en toeverlaat van echtgenoot Johan, die vaak op het politieke pad is. Mariëlle is al 25 jaar lid van De EHBO-vereniging (handig als er klappen vallen), werkt met veel plezier al jaren als magazijnmedewerker èn is lid van De Geminteraod. Tijdens carnaval geniet ze van de protocollen, regelt graag een hapje een drankje en vervoer voor anderen. Als liefhebster van protocollen heeft zij graag de vinger in de pap. Dat gaat dan dit jaar lekker tegenvallen!

Locatie